You are here: Jobs / Real Estate Commercial Manager @ High Tech Campus Eindhoven

Real Estate Commercial Manager

Full-time
High Tech Campus Eindhoven

5656 AE Eindhoven
E: solliciteren@hightechcampus.com

Language: NL/ENG
Hours / week: 40

Location:

High Tech Campus 1E

Visit Company Page
Apply now

Welkom op High Tech Campus Eindhoven, de slimste vierkante kilometer van Europa. Een ecosysteem van meer dan 260 high tech bedrijven, van internationale bedrijven, en onderzoeksinstellingen tot startups zoals Philips, Intel, TomTom, ASML, TNO en NXP. De campus is de thuisbasis van meer dan 12.500 onderzoekers, engineers en ondernemers die de technologieën en bedrijven van de toekomst creëren.

De Campus wordt beheerd door HTCE Site Management, een team van 25 professionals, verantwoordelijk voor onder andere business development, marketing, financiën, innovatie en operations. Daarnaast zijn we de initiator van het Artificial Intelligence (AI) Innovation Center, Fe+male Tech Heroes en hebben we de ambitie om in 2025 de meest duurzame Campus van Europa te zijn. Ook zijn we partner in projecten zoals de 5G Hub Eindhoven, PSV en HighTechXL (startup programma).

Wij zijn op zoek naar een Commercial Manager. Ben jij ondernemend, resultaatgericht en een enthousiaste teamplayer? Dan ben jij de juiste kandidaat voor deze veelzijdige functie ter versterking van het Business Development team.

Interesse? Stuur je motivatie en CV naar: solliciteren@hightechcampus.com.

De functie:
In deze commerciële functie ben je het gezicht van High Tech Campus Eindhoven. Het is jouw verantwoordelijkheid om het hightech ecosysteem op de Campus verder uit te bouwen door het aantal verhuurde kantoor-, lab- en technische ruimte uit te breiden. Jij selecteert de juiste potentiële hightech bedrijven en ontwikkelt en voert daarbij een passend commercieel actieplan uit om het bedrijf op de Campus te vestigen.

Het bijwonen en organiseren van diverse netwerkactiviteiten is een belangrijk onderdeel van jouw functie. Ook ben je verantwoordelijk voor het opstellen en opvolgen van offertes en het sluiten van huurovereenkomsten. Daarnaast genereer je diverse rapportages en heb je een adviesrol naar het management team. In deze functie rapporteer je rechtstreeks aan de Commercial Director.

Jouw profiel:

  • Een HBO+/WO werk- en denkniveau, aangevuld met minimaal 5 jaar werkervaring in het commercieel vastgoed.
  • Aantoonbare commerciële successen in deze branche.
  • Plezier in het leggen van contacten en het op- en uitbouwen van netwerken.
  • Een representatieve, enthousiaste, energieke en mensgerichte uitstraling en instelling.
  • Daadkrachtig, resultaatgericht en initiatiefrijk: een echt ondernemerstype.
  • Gedegen kennis van MS-office en overige geautomatiseerde systemen.
  • Goede communicatieve vaardigheden in zowel woord als geschrift in zowel de Nederlandse als de Engelse taal.

Ons aanbod:
Een dynamische commerciële functie met een breed takenpakket, waarbij je een grote eigen verantwoordelijkheid hebt. We bieden je een uitdagende werkomgeving met ruimte voor persoonlijke groei. Onze organisatie wordt gekenmerkt door een informele en collegiale sfeer, waarin er ruimte is voor ideeën en initiatieven.

Enthousiast? Email dan je motivatie met CV naar solliciteren@hightechcampus.com, ter attentie van mevrouw Sasja Maasakkers, HR manager. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jean-Paul van Oijen, Commercial Director: jeanpaul.van.oijen@hightechcampus.com. Meer informatie over High Tech Campus Eindhoven kun je vinden op www.hightechcampus.com