You are here: Jobs / Sales Controller @ High Tech Campus Eindhoven

Sales Controller

Full-time
High Tech Campus Eindhoven

5656 AE Eindhoven
E: solliciteren@hightechcampus.com

Language: Dutch/English
Hours / week: 32-40

Location:

High Tech Campus 1E

Visit Company Page

Welkom op High Tech Campus Eindhoven, de slimste vierkante kilometer van Europa. Een ecosysteem van meer dan 260 high tech bedrijven, van internationale bedrijven, en onderzoeksinstellingen tot startups zoals Philips, Intel, TomTom, ASML, TNO en NXP. De campus is de thuisbasis van meer dan 12.500 onderzoekers, engineers en ondernemers die de technologieën en bedrijven van de toekomst creëren.

De Campus wordt beheerd door HTCE Site Management, een team van 25 professionals, verantwoordelijk voor onder andere business development, marketing, financiën, innovatie en operations. Daarnaast zijn we de initiator van het Artificial Intelligence (AI) Innovation Center, Fe+male Tech Heroes en hebben we de ambitie om in 2025 de meest duurzame Campus van Europa te zijn. Ook zijn we partner in projecten zoals de 5G Hub Eindhoven, PSV en HighTechXL (startup programma).

Vanwege de verdere groei op de Campus en de daarbij behorende werkzaamheden gaat het Finance & Accounting team uitbreiden. Wij komen graag in contact met kandidaten (m/v) voor de vacature (32-40 uur) van:

SALES CONTROLLER

De functie:

In deze veelzijdige financiële functie ben je verantwoordelijk voor het financiële deel van het verkoopproces. Je zorgt voor een tijdige en correcte verwerking van de verhuur- en service facturen aan de huurders en onderhoud contact met ze ten aanzien van een tijdige betaling. Het is jouw verantwoordelijkheid om deze financiële stromen goed te registreren, analyseren en rapporteren. Je zorgt daarbij voor een goede vastlegging in de diverse geautomatiseerde systemen en geeft financieel inzicht in de diverse fasen van het verkoopproces.  Daarbij werk je nauw samen met de afdeling Business Development voor het monitoren van uitstaande offertes, het inschatten van leegstandsrisico’s en afstemmen van rapportages. Je hebt een adviesrol naar het hoger management. In deze functie rapporteer je rechtstreeks aan de Finance Manager.

Jouw profiel:

Voor deze uitdagende en veelzijdige functie zijn wij op zoek naar kandidaten met een HBO werk- en denkniveau, aangevuld met 3 tot 5 jaar werkervaring in een financieel-administratieve functie. Je bent accuraat, je komt je afspraken na en je beschikt over goede analytische vaardigheden. Tevens beschik je over gedegen kennis van MS-office en financiële pakketten (Exact Globe is een pre). Tenslotte beschik je over goede communicatieve vaardigheden in zowel woord als geschrift, in zowel de Nederlandse als de Engelse taal.

Ons aanbod:

Een financiële functie met een breed takenpakket, waarin je een grote eigen verantwoordelijkheid hebt. We bieden je een uitdagende werkomgeving aan met ruimte voor persoonlijke groei. Een prachtige, moderne werkplek, waarbij het kantoor uitzicht biedt op de mooie groene omgeving van de Campus. Onze organisatie wordt gekenmerkt door een informele en collegiale sfeer, waarin er ruimte is voor ideeën en initiatieven.

Kom jij ons Finance & Accounting team versterken?

Geïnteresseerd? Email dan je motivatie met c.v. naar solliciteren@hightechcampus.com, ter attentie van mevrouw Sasja Maasakkers, HR Manager. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jan Wingens, Finance Manager, via email jan.wingens@hightechcampus.com