You are here: Jobs / Vacature Financial Controller (20-32 uur) @ PhotonDelta

Vacature Financial Controller (20-32 uur)

Part-time
PhotonDelta

5656 AE Eindhoven
T: +31 (0)85 112 43 37
E: karin@photondelta.com

Language: Dutch
Hours / week: 20-32

Location:

High Tech Campus 41

Visit Company Page
Apply now

Ben jij de zelfstandige financial controller met HBO denk- en werkniveau die gedegen kennis heeft van financiële administratie en administratieve organisatie? Draai jij je hand niet om voor uitvoeren van financieel administratieve taken en het maken van een financiële voortgangsrapportage? Ben je daarnaast accuraat en kun je je draai vinden in een dynamische omgeving? Dan ben jij misschien de professional die wij zoeken.

 

Wie zijn wij? PhotonDelta bouwt aan de toekomst van fotonische chips

Nederland heeft een rijke geschiedenis in innovatie en loopt voorop in de baanbrekende fotonica-industrie. PhotonDelta is opgericht in opdracht van de Nederlandse overheid om de opkomende Nederlandse geïntegreerde fotonica industrie te ondersteunen en te versnellen. PhotonDelta werkt aan een ecosysteem van organisaties die in staat zijn om innovatieve oplossingen van wereldklasse te ontwerpen, ontwikkelen en produceren op basis van geïntegreerde fotonische technologie. PhotonDelta is een publiek-private stichting met een klein maar dynamisch team en heeft een eigen Raad van Toezicht waaraan wordt gerapporteerd.

Stap in de innovatieve wereld van het licht

De manier waarop we leven, werken en met elkaar omgaan is ingrijpend aan het veranderen, waardoor we de vraag naar een betere levensstijl opnieuw in evenwicht moeten brengen met de beperkte middelen van de wereld. Van ecologische landbouw die de groeiende wereldbevolking kan voeden tot de geavanceerde systemen voor gezondheidsmonitoring die continuïteit van zorg mogelijk maken, allemaal ondersteund door een groeiende behoefte aan data binnen onze 24/7 verbonden levens. Om fundamentele maatschappelijke veranderingen aan te pakken, zijn radicaal andere systemen nodig dan die we nu gebruiken. Photonic Integrated Chips is een sleuteltechnologie die een revolutie teweegbrengt in een breed scala van industrieën. Door licht te gebruiken in plaats van elektriciteit, kunnen fotonische geïntegreerde schakelingen gegevens op een goedkopere, snellere, lichtere, groenere, robuustere en betrouwbaardere manier detecteren, vastleggen, verwerken en verzenden.

Functieomschrijving

Als financial controller zorg jij voor een up-to-date financiële administratie.
Wat zijn jouw verantwoordelijkheden?
-   Je bent verantwoordelijk voor de crediteuren- en debiteurenadministratie van drie entiteiten;
-   Je controleert de facturen en boekt deze in;
-   Je bent verantwoordelijk voor het tijdig klaarzetten van betalingen;
-   Je verzorgt administratieve maandafsluiten en audit file ter controle;
-   Je biedt ondersteuning in de administratieve en financiële verslaggeving van de in- en outbound subsidieprojecten;
-   Je monitort de voortgang van de groei van het ecosysteem, haalt hiervoor informatie op bij de partners in het ecosysteem en stelt rapportages op;
-   Waarborgt de planning & control cyclus; en
-   Je draagt bij aan het gezamenlijk resultaat en signaleert knelpunten en verbeteringen.

Wat vragen we van jou?

-   HBO werk- en denkniveau (bijv. opleiding Bedrijfseconomie);

-   5 - 10 jaar ervaring op een financiële administratie;

-   Uitstekende kennis van en ervaring met Exact Online is een must;

-   Je bent hands-on, zelfstandig, accuraat en een teamplayer;

-   Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels en bent in staat Engelstalige rapportages te maken;

-   Je hebt interesse in de high tech omgeving van PhotonDelta.

 

Wat wij jou bieden

Je komt te werken in een klein maar dynamisch team. PhotonDelta gaat groeien en daarmee ook de werkzaamheden die verbonden zijn aan deze functie. We willen starten met 20-24 uur en het aantal uren op korte termijn uitbreiden. Je salaris is gebaseerd op je opleiding en ervaring. We bieden uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden aan, zoals 37 vrije dagen (o.b.v. 40 uur). Thuiswerken is bij ons vanzelfsprekend en uiteraard hebben wij ook uitstekende faciliteiten op ons kantoor op de High Tech Campus in Eindhoven. 

Heb je vragen of ben je geïnteresseerd?

Ben je enthousiast over deze functie en herken je jezelf in de omschrijving? Mail je motivatiebrief en CV naar Karin Appeldoorn, Manager PhotonDelta Office (karin@photondelta.com).