You are here: Jobs / Sales representative @ Holland Innovative

Sales representative

Full-time
Holland Innovative

5656 AE Eindhoven
T: +31 (0)40 8514 610
E: hrm@holland-innovative.nl

Language: Nederlands en Engels
Hours / week: 32-40

Location:

High Tech Campus 29

Visit Company Page
Apply now

Kernwoorden: klantgericht, enthousiast, proactief, accuraat, gestructureerd, communicatief

 

Haal jij energie uit contact met klanten? Ben je een echt commercieel talent? Werk je accuraat en super gestructureerd?

Voor uitbreiding van ons sales team zoeken wij een commercieel gedreven nieuwe collega, die door zijn of haar talent een bijdrage levert aan de groei van onze Academy.

Jouw rol als sales representative Academy bij Holland Innovative

Je haalt het beste uit jezelf en de klant staat altijd centraal. Je bent verantwoordelijk voor het volledige proces van onze trainingen en workshops: het opvolgen van leads, contacten met klanten, uitzetten van marketing acties en organiseren van trainingen. Je bent hét gezicht en eerste aanspreekpunt van Holland Innovative Academy voor onze klanten.

Werken bij Holland Innovative vraagt om assertiviteit, klantgerichtheid en uiteraard enthousiasme. Je bent een energieke, gedreven teamspeler met een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Je beschikt over goede vaardigheden op het gebied van digitalisering en social media. Ervaring met CRM-pakketten zoals Hubspot is een pré.  Je bent proactief, een echte aanpakker en kunt goed overzicht bewaren in drukke tijden.

 

Werkzaamheden

 • Het zelfstandig zorgdragen voor het totale commerciële proces van alle trainingen en workshops; vanaf het moment van inschrijving en uitnodiging tot facturering en evaluatie.
 • Informeren van potentiële deelnemers over de inhoudelijke aspecten van de trainingen, workshops en User Groups
 • De volledige organisatie van trainingen en workshops, zoals het tijdig informeren van docenten en deelnemers, coördinatie van de benodigde lesmaterialen, ontvangen trainees, het voorbereiden van de trainingsruimte(s) en het organiseren van de catering.
 • Genereren en opvolgen van sales leads en nabellen op basis van hot-call lists en Social media.
 • Offertes maken, administreren en factureren.

 

Ontwikkeling van jezelf hoort bij ons bij de job. Je blijft jezelf ontwikkelen door deel te nemen aan trainingen, professionele publicaties te lezen of zelf te maken, persoonlijke netwerken te onderhouden en door actief te participeren in professionele bijeenkomsten.

 

Jouw vaardigheden en ervaring

We vragen voor deze functie een HBO werk- en denkniveau. Ervaring in een soortgelijke functie is welkom, maar ook startende collega’s nodigen wij van harte uit om te solliciteren.

 • Afgeronde HBO opleiding in de richting van commerciële economie/bedrijfskunde, innovatie management en/of verkregen commerciële vaardigheden opgebouwd vanuit de praktijk
 • Klantgericht met een sterke focus op resultaat en een ‘can-do’ mentaliteit
 • Representatief, goed georganiseerd, gedisciplineerd en professioneel in omgang met klanten
 • Proactieve, zelfstandige werkhouding om problemen op te lossen en zoeken naar mogelijkheden om meer verantwoordelijkheid te nemen
 • Kennis van en ervaring van moderne CRM-tools is een pré net als kennis van digitale technieken en leermethoden
 • Schriftelijke en mondelinge communicatie- en presentatievaardigheden in Nederlands en Engels

 

Wat bieden wij?

 

 • Een leuke, gevarieerde, uitdagende baan in een prettige, authentieke en energieke werkomgeving, waar je je volop kunt ontwikkelen.
 • Een platte organisatie met een open familie cultuur en uitgebreide kennisdeling tussen collega’s.
 • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en oog voor behoeften van de medewerkers, ruimte voor inbreng en ideeën.
 • Kantoren op High Tech Campus in Eindhoven (standplaats voor deze functie), op UT Campus in Enschede en The Hague Tech in Den Haag.
 • Ruime doorgroei- en ontwikkelmogelijkheden.

 

Over de organisatie

Holland Innovative is een projectenbureau gespecialiseerd in projectmanagement en fact-based productontwikkeling met specifieke kennisdomeinen: reliability engineering, probleemoplossing, data science en medische technologie. Naast het werken in projecten bij klanten delen wij onze kennis door trainingen, zowel in eigen huis (vrije inschrijving) als in company bij opdrachtgevers. De trainingen worden door Holland Innovative ontwikkeld en verzorgd in nauwe samenwerking met gerenommeerde kennisinstituten. Voorbeelden van deze trainingen zijn de Project Management Masterclass, Green en Black Belt Six Sigma opleiding en het Reliability Foundation programma. Naast trainingen organiseren wij vanuit onze Academy User Groups om kennis en ervaring uit te wisselen en de leercurve van de klant te versnellen en Workshops om open innovatie en het uitwisselen van kennis en ervaring te versterken.

 

Standplaats voor deze functie is ons kantoor in Eindhoven.

 

Enthousiast geworden door deze vacature? Heb je wellicht nog vragen? Neem dan contact met ons op. Voor vragen met betrekking tot de inhoud van de vacature kun je contact opnemen met Cindy Camp (cindy.camp@holland-innovative.nl of 06-23647703).

 

Wij ontvangen jouw CV en motivatie graag! Stuur je motivatie en CV naar Eefke van Daal, hrm@holland-innovative.nl.